specificaties-did-nl

Andrew Martin 

Interior Design Review


Voor designprofessionals en fans van innovatieve, moderne interieurontwerpen brengt high-end interieurontwerper Andrew Martin de beste ontwerpers van dit jaar opnieuw samen in één fantastisch, uitgebreid boekwerk. Je vindt alles stijlen terug in het boek. Van een strak Scandinavisch ontwerp tot luxueuze ideeën uit het Verre Oosten, van minimalisme tot weelde, en van bekende namen tot nieuwe industriëlen. Ongeacht wie de naam ‘Andrew Martin Designer of the Year’ heeft gekregen, is het een succesvolle mix van enorm verschillende interieurs. De mooiste designs uit de wereld van interieurontwerp, worden met trots getoond in dit meer dan 500 pagina’s tellende boek. Inspirerend, informatief en een lust voor het oog, Andrew Martin Interior Design Review, Volume 21, is als een bezoek aan een van de vele Andrew Martin-showrooms over de hele wereld.

Superster-saxofoonspeler en Stock Interiors-klant, Candy Dulfer, vergelijkt:

“Recent werk omvat een pied-à-terre in Amsterdam, een strandhuis aan de Côte d’Azur en een kleurrijke gezinswoning in Arnhem”

Ontwerpers: Leonie Hendrikse & Jeroen Stock. Bedrijf: Stock Interiors byLeonie Hendrikse & Jeroen Stock, Haarlem, Nederland. De huidige projecten omvatten een nieuw gebouwd duurzaam huis en een grote villa in Bloemendaal en een vakantiehuis in Italië. Recent werk omvat een pied-à-terre in Amsterdam, een strandhuis aan de Côte d’Azur en een kleurrijke gezinswoning in Arnhem. Ontwerpfilosofie: allesbehalve standaard.

Vind ons op pagina 364.

Het boek is te bestellen via: Teneues