specificaties-did-nl

Dutch Interior Design

by Leonie Hendrikse & Jeroen Stock


Net als Britse popmuziek, Italiaans eten en Duitse auto’s, ontwikkelt het Nederlandse interieur een merk met een eigen kwaliteitsstempel. Leonie Hendrikse en Jeroen Stock worden het boegbeeld van dit nieuwe vakmanschap in design. Onder het label van Stock Interiors geven zij vreugdevolle elementen hun eigen touch, waardoor er een unieke interieurcreatie ontstaat. De fantasierijke ontwerpen worden gemaakt in het kantoor van Stock Interiors en zijn gebaseerd op het idee dat herinneringen de kleurrijke basis van ons leven vormen. De passie van Leonie en Jeroen is leren over de persoonlijkheid en herinneringen van de huiseigenaar en deze vertalen naar een tijdloos interieur die past als een handschoen. U wordt verliefd op de gerenommeerde woningen en appartementen die u onmiddellijk omarmt met een heerlijk huiselijke sfeer. Dutch Interior Design presenteert de bijzondere ontwerpen van Leonie Hendrikse en Jeroen Stock met prachtige fotografie van Carin Verbruggen en Ferry Drenthem Soesman.

Superster-saxofoonspeler en Stock Interiors-klant, Candy Dulfer, vergelijkt:

“Geweldige muziek is als een puzzel die moeiteloos in elkaar valt. Een combinatie van talenten wordt een dialoog tussen gelijkgestemden waar de verschillende gekleurde neuzen dezelfde kant op gaan wijzen. Blader door dit prachtige boek en zie meteen hoe de interieurs van Leonie en Jeroen precies dat zelfde laten zien. “

Leonie Hendrikse en Jeroen Stock hebben in 2005 hun interieurbedrijf opgericht. Zij begonnen met zijn tweeën in een kleine winkel in Amsterdam en zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een toegewijd en hardwerkend team. Stock Interiors heeft met zijn toonaangevende internationale klanten haar plaats in de designwereld verdiend, met een kantoor in het prachtige historische Huis Barnaart dat in het hart van Haarlem ligt.

Het boek is te bestellen via: Teneues