Living in Style Amsterdam

specificaties-lisa-nl

Living in Style

Amsterdam


Amsterdam is een van de meest multiculturele steden in de wereld, met 180 verschillende nationaliteiten die in zijn bevolking vertegenwoordigd zijn. Deze diversiteit kan worden gezien en gezien in de stad, in de mensen uit de hele wereld die ervoor gekozen hebben hun leven en het werk van het leven in de Nederlandse hoofdstad te baseren. Deze unieke genetische make-up heeft Amsterdam tot een creatieve hub gemaakt – een van de vele redenen waarom we bij MENDO hier thuis voelen als creators en verkopers van boeken.

Deze ruimten spreken volumes over de persoonlijkheden van de mensen die hen ontwerpen en bewonen

Amsterdam is oorspronkelijk opgericht in de 13e eeuw als een kleine nederzetting door de dam in de Amstel. De havenstad – en het beroemde netwerk van 16de en 17de eeuwse grachten rond de moerasbuurt – is nu een snelgroeiende metropool die zich nog steeds uitbreidt naar de hedendaagse dag. Jaarlijks trekt de stad steeds meer bezoekers uit de hele wereld, en Amsterdam wordt steeds meer gepresenteerd als basis voor grote en kleine bedrijven van over de hele wereld.

‘Mokum’, zoals de stad ook bekend is, is de thuisbasis van een wereldberoemd roodachtig district, talloze koffiehuizen en natuurlijk het Canal District, dat in 2010 een plaats op de UNESCO World Heritage List verdiende. Maar de Amsterdam waar we in leven is een nog grotere, meer diverse en bijzondere plek. In dit boek ontdek je afbeeldingen dan diegene die je al van briefkaarten kent en kijk achter de gevels van de traditionele en moderne architectuur van Amsterdam. De interieurs van majestueuze kanalenhuizen, luxe hotels, creatieve werkruimten en ultramoderne appartementen kennen allemaal de kenmerkende interieurontwerp van Amsterdam.

Met deze selectie van Amsterdam’s mooiste, boeiende en inspirerende locaties brengt Living in Style Amsterdam u naar plaatsen die normaal gesproken niet zichtbaar zijn. Ruimtes die volumes spreken over de persoonlijkheden van de mensen die hen ontwerpen en bewonen.

Dit boek is nu beschikbaar: Mendo.nl