BROADCAST: RTL Woonmagazine

RTL woonmagazine is terug! Vanaf 22 april elke zondag om 18:05 op RTL4. Topontwerpers, waaronder Stock Interiors, zetten hun creatieve talent en kennis in voor het realiseren van een Metamorfose voor huiseigenaren die zelf niet goed weten wat ze aan moeten met hun interieur.

En natuurlijk kan iedereen weer wegdromen bij de mooiste droomhuizen. Stock gaat je rondleiden in een nieuw ontworpen familiehuis voor een gezin met 3 opgroeiende tieners. Een huis vol kleuren, patronen en spannende ruimtes die voldoen aan de behoeftes van een veranderend gezin.

Froukje de Both presenteert het programma op unieke wijze en introduceert de topontwerpers Jan des Bouvrie, Monique des Bouvrie, Marcel Wolterinck, James van der Velden, Remy Meijers, en Osiris Hertman en Stock Interiors. Froukje neemt de kijkers mee op reis naar mooie huizen door heel Nederland.

Al met al, een programma vol inspiratie, liefde voor wonen en binnen-kijkplezier.

Leonie Hendikse en Jeroen Stock

Online Platform

Niet alleen op televisie kan je genieten van de mooiste interieurs van RTL Woonmagazine. Vanaf nu kan je 24/7 inspiratie opdoen op het nieuwe online platform. Hier vind je het laatste woonnieuws, droomhuizen, make-overs en een extra dosis interieur inspiratie. Bezoek het op rtlwoonmagazine.n

Stock neemt je mee

Voor het nieuwe seizoen van RTL Woonmagazine neemt Stock je mee naar inspirerende plekken. Niet alleen naar een van onze droomhuizen, maar ook naar Parijs. Hier brengen wij een bezoek aan Pierre Frey, een befaamd internationaal stoffen-merk waar wij graag mee werken. Daarnaast gaan we naar Venetië, waar designlabel Moroso zijn fabriek heeft gehuisvest. Hun bijzondere meubels zie je vaak terug in de ontwerpen van Stock. Tot slot zijn we hard bezig met het realiseren van een ambitieus project:  ‘The Green Home’ Een nieuw te bouwen huis, ontworpen volgens de laatste kennis op het gebied van duurzaamheid en energie neutraal wonen. De kijker kan het gehele proces volgen, van de eerste steen tot de laatste rol behang.

Vanaf zondag 22 April om 18:05 op RTL4 en online te bezoeken op: rtlwoonmagazine.nl