Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Over Stock

Stock Interiors ontfermt zich over het gehele ontwerp-proces. Van bouwbegeleiding tot het selecteren van interieur-items en het creëren van op maat gemaakte meubels. Daarbij gaan creativiteit, organisatietalent, service, oog voor detail én passie voor ambacht en innovatie hand in hand. Stock Interiors ontwerpt particuliere en commerciële interieurs in binnen- en buitenland, in verschillende stijlen, maar altijd met een rebels randje en een verwijzing naar dierbare herinneringen van diens bewoners of gebruikers.

Opdrachtgevers van Stock Interiors zijn families die een samenhangend interieur willen. Ze zijn elegant, houden van kleur en omringen zich graag met mooie objecten. Zij zijn zelfbewust, maar willen advies en begeleiding in het creëren van een interieur dat een afspiegeling is van hun persoonlijkheid. Ze zijn op zoek naar een vertrouwenspersoon voor het hele spectrum. Zo is Stock Interiors ontwerper, specialist op het gebied van domotica, kleurexpert, (meubel)ontwerper, lichtspecialist, bouwbegeleider en stylist ineen.

Stock Interiors is opgericht door Leonie Hendrikse en Jeroen Stock. Vanuit een ontwerp en technisch perspectief wordt een duidelijke opzet gemaakt, heeft Leonie een onnavolgbare intuïtie voor kleurgebruik, detail en compositie en ziet het hele ontwerptraject als een esthetisch feestje. Daarbij schuwen beiden de praktische kant van de zaak niet en zijn ze gesteld op een persoonlijke service, in grote en kleine gebaren. Zo vult het duo elkaar perfect aan en ontwerpen zij samen, maar ook afzonderlijk, commerciële en residentiële interieurs. Inmiddels leiden Leonie en Jeroen een nieuwe generatie ontwerpers op en is het Stock-team uitgebreid met jonge tekenaars en ontwerpers. Zo groeit hun studio, gevestigd in het iconische Huis Barnaart in Haarlem, uit tot een creatieve broedplaats van formaat, die tegelijkertijd de nuchterheid en elegantie in tact weten te houden en al hun opdrachtgevers inspireren met hun aanstekelijke enthousiasme en grensverleggende ideeën.