Stock in binnen- en buitenland

Klanten van Stock bevinden zich door heel Nederland en daarbuiten. In Amerika heeft Stock het volledige interieur ontworpen voor huizen in Newburgh Indiana en Chigaco Illinois. In Zwitserland werden huizen in Geneve en Lausanne compleet gerenoveerd en werd de bouw en de invulling van het interieur volledig door Stock uitgevoerd.

Om u een beeld te geven van wie wij zijn en wat wij doen, vroegen wij onze klanten wat zij van de samenwerking vonden. Hieronder een greep uit de referenties van onze klanten.

PAN Amsterdam

"Zonder Stock Interiors was het niets geworden"

Marry de Gaay Fortman & Evert Meiling, Amsterdam

"Toen wij een tijdje geleden een pand aan de gracht kochten, hadden wij geen idee wat er allemaal bij kwam kijken om daar een fijne woonplek van te maken. Door ‘toeva’ kwamen we in contact met Stock Interiors. En het klikte meteen. Zij hebben de coördinatie van de verbouwing voortvarend ter hand genomen. Met het resultaat van de inrichting zijn wij heel blij. Leonie kan als de beste verschillende meningen aanhoren en er een mooi geheel van maken. Iedere ruimte is helemaal naar onze zin geworden. Zonder Stock Interiors was het niets geworden. Leonie en Jeroen: Jullie zijn TOP.”

"Klant is Koning"

De heer P.C. van Lede & Mevrouw M. Bührmann – Smidt van Gelder, Bloemendaal

“Je hebt ideeën in je hoofd maar hoe vertaal je die nu naar de praktijk. Dan is het heerlijk om een jong en enthousiast stel te kennen die ‘inrichtin’ tot hun beroep hebben gemaakt. Samen met Leonie en Jeroen van Stock Interiors is het eindresultaat geworden wat we wilden en misschien nog wel meer. Een positieve manier van meedenken en advies, zonder ons een bepaalde richting in te drukken,aangevuld met een ouderwetse servicegraad waar de Klant nog Koning is. Dit heeft ons veel hersenbrekers doen voorkomen en werk uit de hand genomen met een resultaat dat staat. Wij bevelen Stock Interiors dan ook van harte aan.”

"Weinig die zo bevlogen en energiek zijn"

Chantal Janzen & Marco Geeratz, Amsterdam

“Er zijn er weinig die zo bevlogen en energiek zijn in de ‘woonwereld’ als Leonie! Met groot enthousiasme heeft zij onze verbouwing begeleid en veel ideeën aangedragen en gerealiseerd. Vooral toen wij op een zonnig eiland zaten, was Stock op ons stoffige eiland aan het delegeren! Dank allemaal voor jullie inzet, hulp en liefde voor jullie vak!”

"Mooi, warm, harmonieus èn sprankelend"

Ilmy & Wim van der Ster, Santpoort-Zuid

“Een lekkage maakte het noodzakelijk om onze woon/eetkamer en hal te renoveren. Heel vervelend natuurlijk. Als een berg zagen we op tegen het zoeken van bekwame werklieden en wéér allerlei stoffen uitzoeken. We zochten contact met Stock Interiors. Vanaf het eerste gesprek met Leonie hadden we een goed gevoel bij hun aanpak. Voortvarend, efficiënt en professioneel. Binnen een week was het team van verhuizer, aannemer, behanger, stukadoor, stoffeerder, schilder en parketteur geregeld. Zoals afgesproken stond alles na twee hectische maanden weer op z’n plaats. En ja, gelukzalig kijken we iedere dag om ons heen en genieten van de nieuwe uitstraling. Heel anders, maar wéér mooi, warm, harmonieus èn sprankelend. Natuurlijk gaat het om het eindresultaat, maar de samenwerking onderweg is net zo belangrijk. Het contact met kantoor als ook met alle werkmensen was altijd plezierig. En met Leonie en Jeroen hebben we er twee jonge vrienden bij en zijn cliënten voor het leven."

"Als wij weg zijn wil je niet meer verhuizen, wedden?"

Nanja Kolk & Koen van Engelen, Amsterdam

"Wij klopten bij Stock Interiors aan om ons huis gemakkelijker te kunnen verkopen. Totdat Leonie zei: Joh, als wij weg zijn wil je niet eens meer verhuizen, wedden? En zo is het inderdaad gegaan. Wij wilden ons huis vooral gezelliger maken. Echt een plek waar we ons helemaal thuis voelen, dat warmte en liefde uitstraalt. Stock heeft dat helemaal begrepen. Echt iemand met passie en hele frisse en gedurfde ideeën. Leonie en Jeroen stralen dat ook uit. Ons vertrouwen hebben ze dan ook dubbel en dwars verdiend. Stock, en hun super bekwame team van bouwers werken keihard om het allemaal voor elkaar te krijgen. Een week met vakantie gaan, en dan binnenlopen in een omgetoverd huis? Bij Stock kan het!

"Allemaal zaken die het geheel compleet maken"

Mary & Alexander Werre-Le Poole, Den Haag

“Toen wij in ons huis introkken hadden we een renovatie van ruim 18 maanden achter de rug. We waren zo nieuwsgierig om in ons huis te gaan leven dat het ons aan geduld ontbrak om de inrichting in het huis echt ‘af’ te maken. Daarvoor belden wij Stock. Een bezoek en een wervelwind aan goede ideeen later hadden wij een scherp beeld van wat wij in de inrichting wilden veranderen en/of toevoegen. Een klassiek behang in de gang, een wild kleed in de zitkamer en geweldige kussens op de bank: het zijn allemaal zaken die het geheel compleet maken. Een super-resultaat, wij zijn jullie er zeer dankbaar voor!”

"Laat mij maar zingen"

Trijntje Oosterhuis, Amsterdam

‘Het gaf mij totale rust om het inrichten van mijn huis aan Stock over te laten. Door de persoonlijke aanpak, voel je direct dat je je niet meer druk hoeft te maken en alles aan hen over kan laten. Wat een luxe! Ik ben op vakantie gegaan en toen ik terugkwam hadden ze het huis prachtig ingericht. Nieuwe spulletjes in overleg, maar ze hadden ook leuke ideeën zoals het overspuiten van een oude tafel. Sommige dingen kun je gewoon beter overlaten aan mensen die er echt verstand van hebben. Laat mij maar zingen 😉 . Bedankt voor het prachtige resultaat.’

"Dit had ik zelf nóóit kunnen bedenken"

Esther & Jack Meijer-Litjens – Eindhoven

"Dit had ik zelf nóóit kunnen bedenken. Wist niet dat er zoveel mooie behangen waren van zoveel verschillende materialen gemaakt en dat de kleuren op de muur zo belangrijk zijn voor de sfeer in huis. Zonder Stock waren de muren gewoon wit geworden. Nu is er geen één muur wit en zit er zo’n mooie flow in het huis. Echt geweldig gedaan. En wat een lol hebben we ook gehad."

"Stock Interiors komt tot het hart"

Els Polhuijs, Overveen

“Na een gesprek en in een oogopslag komt Stock Interiors tot het hart, de kern, het thuis zijn en thuis willen zijn met een beetje extra’s. Daar gaat het om. Stock Interiors is doortastend en creatief, maakt kleine dingen groot door ze te plaatsen in een nieuwe context. Uniek is dat ze zich verplaatsen in anderen. Het kunnen omzetten naar een gedeeld gevoel. Maar ook belangrijk; ze zijn snel, betrouwbaar en transparant. Mijn thuis, dank jullie wel!”

"Ons huis is volledig naar wens ingevuld"

Anne-Kee & Tymen Bast, Amsterdam

Na acht jaar wilden wij in huis 3 serieuze dingen aanpassen, waarbij we direct een mooie kans zagen om het huis weer eens ‘te pimpen’. Hierbij hebben Leonie en het team van Stock ons enorm geholpen: dankzij een groot inlevingsvermogen is Leonie in staat om een balans te vinden tussen ons uitdagen, onbekende stappen te zetten enerzijds en aan de andere kant het vinden van ideeën naar onze smaak. Hierdoor is ons huis volledig naar wens ingevuld, terwijl er ingrepen/kleuren zijn toegepast die we alleen nooit hadden besloten.

"Door hun hulp liep alles gesmeerd"

Margreet & Gaike Dalenoord – Garvelink, Den Haag

“Verhuizen en verbouwen vanuit het buitenland kan een groot drama zijn…..Bij ons is dat mede dankzij Stock Interiors niet het geval. In het begin hebben we zelf de boel opgestart en in grote lijnen ging dat allemaal goed….maar hoe krijg je vanaf een afstand meteen de sfeer in huis die je zo graag wil? Waar ga je beginnen en waar haal je alles vandaan? Gelukkig konden we met Jeroen en Leonie in een middag de grote lijn uitzetten waarbij zij heel veel respect houden voor wat je eigen smaak en wens is maar net die extra touch kunnen aanrijken die je zelf nooit had kunnen bedenken. Door hun hulp liep alles gesmeerd en is ons huis nu een waanzinnig geheel geworden met een flow die helemaal klopt! Super om samen met jullie dit te doen en het is waanzinnig hoeveel service jullie willen en kunnen geven! Wij zijn jullie heel dankbaar en raden anderen zeker aan met jullie in zee te gaan!”

"Eindresultaat is schitterend "

Sybren & Bernadette Aaij, Bussum

“Met de geweldige ideeën van Jeroen Stock en zijn prettige manier van communiceren hebben wij de verbouwing van ons huis als een inspirerend en leuk project ervaren. Het eindresultaat is schitterend, de combinatie van licht, stoffen, kleur en behang hadden we zelf nooit zo goed kunnen bedenken en het is helemaal in onze stijl geworden. Wij zijn erg blij geweest met Stock Interiors en bevelen ze dan ook van harte aan iedereen aan!”

"Altijd bereid te komen"

De heer en mevrouw van der Ven – Hogestijn, Wijk bij Duurstede

“Stock heeft een perfecte symbiose weten te creëren tussen oud en modern, in ons oude stadspand. Jeroen heeft tot in de kleinste details alles technisch weten uit te werken en te meten, wat niet de makkelijkste klus was! Leonie bracht met prachtige stoffen de hedendaagse tijd binnen in dit oude pand! Zij heeft een ongelofelijk gevoel voor kleur en materialen. Aftersales is eveneens een sterk punt van deze twee mensen. Altijd bereid te komen en naar eventuele oplossingen te zoeken. Helemaal blij waren wij met de keuze, Stock te vragen, ons te helpen met een moeilijk in te richten, scheef oud huis!”

"Het is ons ‘thuis’"

Leslie de Swaan-Meijers & Daniël de Swaan, Amsterdam

‘Toen ons huis nog helemaal in de steigers stond, kwam Leonie langs. Vol Ideeën ging ze de deur uit. Ze heeft het talent om een ruimte in die staat te kunnen visualiseren. Door subtiel kleurgebruik voelt het huis als een warme eenheid. Stock heeft de nieuwe behang- en gordijnstoffen gecombineerd met onze bestaande meubels, waardoor alles elkaar versterkt. Het resultaat is helemaal naar onze smaak, het is ons ‘thuis’.

"Hadden wij zelf niet gedurfd! Dank!"

Marjon & Tadek Hendriksz-Cnossen, Rotterdam

"Net terug van vakantie en kwamen aan in een prachtig huis! Jullie adviezen hebben heel goed uitgepakt! Het behang en donkere keuken meer dan mooi, heel erg blij mee! Hadden wij zelf niet gedurfd! Dank!"

"Erg onder de indruk van de stijl van Stock"

Marjoke Veerman, Baarn

“Na een grote verbouwing waren we op zoek naar gordijnen die ons huis helemaal ‘af’ zouden maken. Bij de geijkte winkels kwamen we er niet uit; te klassiek, te oubollig of te standaard voor een jong gezin. Stock Interiors kenden we uit Amsterdam en we waren altijd al erg onder de indruk van de stijl en sfeer van Stock. Jeroen reageerde gelijk enthousiast toen ik hem belde met de vraag of hij ons kon adviseren over gordijnen. Het leuke aan Stock is dat je op heel nieuwe ideeën wordt gebracht, die tegelijkertijd heel goed passen bij wie je bent. Dit maakt het erg authentiek en origineel. We konden snel schakelen en Stock heeft heel prettig meegedacht binnen het budget dat we te besteden hadden. Binnen 3 weken hingen onze op maat gemaakte blinds en gordijnen op hun plek. Het resultaat is prachtig!”

"Een plekje in ons hart"

De heer en mevrouw Renders – Abcoude

“Je huis is belangrijk. Mijn vrouw en ik hebben een verschillende stijl en daar hebben de stock-ers zich exact op hun plek gewezen om ons te harmoniseren. Enthousiaste Leonie en Jeroen die de zaak op koers houden. Ik denk dat we samen met Lee en Jeroen, een fantastisch team hadden. Dat klink wellicht een beetje vreemd, maar dat is de reden waarom het werkte. Deze inrichters zijn teamplayers en weten dat er heel veel kan. Inmiddels zijn er al een paar fotoshoots geweest voor het artikel in de MTC. De Stockjes hebben een plekje in ons hart. Ze knokken voor hun klanten en zijn nadat de opdracht is afgerond nog steeds gul met aandacht. Het zijn gewoon leuke profs en fijne mensen. Ze worden dan al snel vrienden. Ik vind dat ook logisch, tenslotte kunnen vrienden beter de sfeer in je huis bepalen dan mensen waar je niks mee hebt.”

"Ze respecteren ieders budget"

Candy Dulfer, Amsterdam

“Stock Interiors heeft mij geweldig geholpen met de inrichting van mijn huis. Ze zijn super creatief zonder het gevoel voor realiteit te verliezen. Ze respecteren ieders budget, en weten overal de juiste vakmensen voor te vinden.”

"Een echte waardevolle ervaring"

Maayke & Michiel Mannaerts – van der Pluijm, Coppet, Zwitserland

‘’We wilden in korte tijd ons hele huis verbouwen en een nieuwe look geven maar we hadden geen idee hoe we onze eigen stijl en sfeer konden laten terugkomen. Vanaf het begin heeft Stock Interiors zich met veel kundigheid en toewijding gestort op ons project en ondanks de afstand (Geneve – Amsterdam) stonden jullie altijd voor ons klaar. We zijn ontzettend blij met het resultaat en het ziet er echt geweldig uit! Samen met jullie Dreamteam hebben jullie een zorgeloze verbouwing gerealiseerd inclusief de inrichting. Voor ons waren jullie de perfecte package deal! Nu alles af is, kunnen we gerust zeggen dat de keuze voor Stock Interiors de beste is geweest; een verbouwing kan stressvol zijn maar de samenwerking tussen ons maakte het een echte waardevolle ervaring. Dank voor alles en jullie kunnen heel trots zijn op wat jullie te bieden hebben, zowel persoonlijk als zakelijk.’’

"Steeds weten zij mij te verrassen"

Christine & Joost Beltman – van Klei, Vreeland

“Wat ik als heel prettig aan de samenwerking met Stock Interiors heb ervaren is dat ik dankzij Leonie en Jeroen hun “input” een interieur heb samengesteld dat dicht bij mij en mijn gezin staat. Steeds weer weten zij mij te verrassen met het advies."

"Stock weet van alles wat bijzonders te maken"

Nanette Lippmann-ter Braake, Baambrugge

“Lang geleden kwam ik met Leonie Hendrikse in contact en vroeg ze mij haar appartement te verkopen. Toen ik bij haar binnen kwam, was ik meteen erg onder de indruk van de sfeer en inrichting. Kleurrijk, stijlvol, warm en klassiek en modern gecombineerd, waanzinnig. Dit wilde ik graag verkopen, wie wil dit appartement nou niet? En het was ook meteen verkocht. Toen wij zelf ons eerste huis kochten, kon er natuurlijk maar een iemand mij helpen om dezelfde sfeer te creëren. Leonie en Jeroen hebben ons goed geholpen. Ik verwijs met alle liefde mijn cliënten door, naar Stock Interiors die graag een advies willen, ik weet dat ze daar in goede handen zijn en blij worden van de adviezen! Leonie heeft oog voor detail en weet van alles wat bijzonders te maken!”

"Ons huis heeft weer karakter"

Carissa Sorko & Chris van Schuppen, Overveen

“Ons huis heeft weer karakter! Na een verbouwing waarbij een groot aantal muren verdwenen zijn, hebben wij de professionele hulp van Leonie en Jeroen ingeroepen. Een onmogelijk project voor ons werd door het duo zonder problemen gerealiseerd. Het meest indrukwekkend vonden wij dat Leonie ons over de telefoon het kleuradvies gaf voor de muur: exact de juiste! Een dynamisch stel met oog voor harmonie, zelfs op afstand! Dit alles zonder de ideeën van de klant te verliezen. Een enorme aanrader!”

"In eerste instantie wel ietwat gedurfd"

Gemma Schneemann & Michiel Alberda,’s Hertogenbosch

”Wij hebben Stock Interiors gevraagd naar ons nieuwe huis te komen kijken en hun visie daarop los te laten. Jeroen is langsgekomen en heeft een voorstel gedaan op het gebied van kleuren en behang. Wij vonden de voorstellen in eerste instantie wel ietwat gedurfd. Jeroen vroeg ons hem te vertrouwen. Daar hebben we zeker geen spijt van! Het resultaat is warm, sfeervol en past helemaal bij ons. Het komt er eigenlijk op neer dat Stock Interiors beter wist wat wij wilden dan wij zelf. Wij zouden Stock Interiors dan ook iedereen aanraden!”

"Alles blijkt te kloppen"

Marie Louise & Joris Oster – Mazel, Abcoude

“Toen we binnenkwamen bij Stock was de inrichting van ons nieuwe huis nog een berg aan beslissingen. Het is soms moeilijk om ergens doorheen te kijken of het voor je te kunnen zien. Toen we naar buiten liepen, hadden we een helder beeld. Een mooie combinatie van onze eigen ideeen, verrijkt met de creatieve voorstellen van Stock. Hun manier van aanpakken paste bij ons: de snelheid, de praktische afwegingen, het meedenken, af en toe een zetje, maar zonder onze eigen identiteit te verliezen. Alles voelde goed en nu het behang, de gordijnen, de tafel en andere mooie dingen op hun plek vallen, blijkt het inderdaad allemaal te kloppen..”

"Intussen kind aan huis bij Stock"

Anna den Drijver, Amsterdam

“Intussen kind aan huis bij Stock. Drie huizen ‘aangekleed’ met hun prachtige behang en gordijnen. Het aanbod van Stock is heel divers in materialen, kleuren en uitstraling. Er wordt goed geluisterd en meegedacht in verschillende budgetten. Zelf heb ik een duidelijk idee wat ik wil qua uitstraling en sfeer in een huis. Het is heerlijk om te sparren met iemand van Stock. Het aanbod van Stock is heel divers, zodat je altijd iets zult vinden wat goed bij jouw ideeën aansluit. Daarbij kan je jezelf laten verrassen door iets bijzonders in de collectie, een praktische benadering van Lee, Jeroen of Jet of door hun gevoel voor esthetiek. Naast het mooie aanbod aan producten, is het ook altijd heel prettig binnen wandelen bij Stock. Hoe druk Lee of Jeroen ook zijn, je wordt altijd even warm ontvangen en ze maken altijd even tijd voor je.”

"Passie, professionaliteit en creativiteit"

Geeske & Martijn van Westerop – van Lier, Haarlem

“Leonie en Jeroen brengen een combinatie van passie, professionaliteit en creativiteit in hun ideeën, suggesties en hun manier van werken. Ze zijn uitstekend in staat geweest om onze wensen en vragen over de inrichting van onze woonkamer om te zetten in verrassende, mooie en zinvolle aanpassingen en toevoegingen.”

"Altijd hun advies inwinnen"

Aleid & Ernst Peter Hovinga – van Foreest, Stuttgart

“Stock Interiors” heeft ons wederom geweldig geholpen in 2010 en dit keer bij onze verhuizing naar Stuttgart. Door de perfecte en de snelle aankleding van ons nieuwe appartement, voelden we ons direct thuis. De service was ook weer uitstekend, zeer persoonlijk en meedenkend. Ze hebben zelfs de tijd gevonden om een dag op en neer te komen naar Stuttgart. Waar we in de toekomst ook zullen belanden, we zullen na onze 2 zeer goede ervaringen altijd hun advies inwinnen.”

"Net even extra pit kunt geven"

Edgar & Aleid Nettl, Bussum

“Bij Stock Interiors weten ze hoe je een huis net even extra pit kunt geven. We hebben nu een prachtige gedurfde combinatie. Net even een stoere bies en rand onder de blinds, gewaagde lampenkappen en een geweldig mooi bekleedde poef, maken de zitkamer precies tot wat wij hoopten. Stock heeft ervoor gezorgd dat wij elke dag weer vrolijk worden als wij de zitkamer binnenkomen. Ze adviseren niet alleen om het huis prachtig te maken, maar denken ook mee om de kosten beperkt te houden. Heel veel dank. We komen zeker terug!”

"Wij vonden Stock in een oude knutselmap!"

Martin & Charlotte Beukeboom, Sint-Michielsgestel

"Toen we vier jaar geleden ons huis kochten was het adagium wit, wit, wit met hier en daar wat accenten in grijs, zwart en bruin. Maar o, wat misten we kleur, vrolijkheid en leven in huis! Gelukkig vonden we in een oude knipselmap een artikel over Stock Interiors in Amsterdam, uitgescheurd uit een tijdschrift jaren geleden met grote uitroeptekens erbij geschreven… Na een bezoek aan de Jacob Oberechtstraat waren we verkocht. Leonie, Jeroen en team zijn kunstenaars, tovenaars. Met steengoede adviezen, verrassende combinaties en gedurfde kleurkeuzes toverden zij ons huis om in een leefhuis. Een huis dat bruist!

"Onze smaak is gecombineerd met Stock-ideeën"

Caroline & Rein Kielstra – Versteegh, Amsterdam

“Anderhalf jaar geleden zijn wij verhuisd van een cottage in Bilthoven naar een modern verbouwd appartement aan de Prinsengracht. Het was niet eenvoudig om de verschillende stijlen, datgene dat wij meebrachten en het moderne pand, met elkaar in evenwicht te brengen. Jeroen en Leonie hebben ons met veel geduld en kennis van zaken geadviseerd, waarbij zij onze eigen smaak combineerden met creatieve Stock-ideeën. Door de oprechte betrokkenheid en interesse van het hele team van Stock Interiors is het proces bijzonder prettig verlopen en zijn wij erg blij met de bereikte resultaten.”

"Uitstraling waar mensen zich thuis voelen"

Restaurant WOODS Amsterdam, Derk ter Braak

”Wij besloten tot een volledige vernieuwing van onze mooie locatie aan het IJ in de Amsterdamse Houthavens. De nieuwe uitstraling moest een combinatie worden van het robuuste en ruige van de haven gecombineerd met een warme uitstraling waar mensen zich thuis kunnen voelen. Vanaf het eerste moment is Stock Interiors betrokken geweest. Zij hebben bewezen zeer goed onze gedachten te kunnen vertalen. Heel veel overleg, veel flexibiliteit, elke keer toch net weer even iets anders en nooit zeuren over een uurtje meer. Het heeft uiteindelijk een geweldig resultaat opgeleverd waar ook wij heel trots op zijn en waar we veel complimenten over krijgen. Heel veel dank voor jullie geduld, creativiteit, goede smaak en vooral fijne samenwerking. Namens alle mensen van Woods, Derk ter Braak”

"Huiselijk, maar professioneel"

Van Beuningen & Partners, Harry van Beuningen & David Henskens, Amsterdam

"Leonie heeft ons kantoorpand aan de grachtengordel een uniek signatuur gegeven. Dit pand straalt van zichzelf al veel karakter uit, maar door haar inzicht en oog voor detail is het nu compleet. In de werving en selectie branche is het belangrijk dat kandidaten zicht thuis voelen als zij bij ons op gesprek komen; met kleine aanpassingen zorgt Stock ervoor dat het een eenheid wordt in de verschillende ruimtes van ons kantoor. Met bijzonder behang, prachtige verlichting en meubels maakt het dit pand huiselijk, maar professioneel."

"Alles is professioneel gedaan"

Albertine & Frederik de Neree tot Babberich – Henneman, Bloemendaal

"Onze verbouwing begon als een klein project. Uiteindelijk mondde dit uit in het volledig neerhalen van het huis en opnieuw opbouwen. Wij hadden oorspronkelijk Stock Interiors gevraagd te helpen bij het inrichten en de afwerking wanneer we in de laatste fase zouden komen. Leonie en Jeroen pakten dit zeer voortvarend aan door al meteen aan te geven dat ze graag vanaf het begin erbij betrokken wilden zijn om zo beter advies te kunnen geven. Al snel was duidelijk dat hun inbreng bij iedere bouwvergadering cruciaal was. We hebben ze toen ook gevraagd om de bouw mede te begeleiden. Zonder hun inbreng in die fase was het project zeker minder mooi geworden. Een heel sterk punt van Stock Interiors is het netwerk van mensen waar zij mee werken. Er zat niemand bij die niet vriendelijk was en allemaal zijn ze echte vaklui. Dat zien we ook in het resultaat en de afwerking. Alles is professioneel gedaan en we hebben nauwelijks iets gehad dat naderhand niet goed bleek te werken of vervangen moest worden. Wij zouden iedereen die overweegt te verbouwen Stock Interiors aanraden en met name te overwegen om ze er vanaf de eerste dag erbij te betrekken. Hun inzet en professionaliteit zijn van een hele hoge standaard en de leveranciers waarmee ze werken ook. Mede dankzij hen is de verbouwing, die uiteindelijk een jaar duurde, zonder veel stress gebeurd en is het resultaat prachtig. Wij zouden niet kunnen verzinnen wat we anders zouden doen als we vandaag weer opnieuw zouden beginnen.’’

"Het resultaat is meer dan geweldig"

Dirk & Inge Hondmann – Michielsen, USA

”Wij zijn dankbare bezitters van twee huizen, een in Newburgh Indiana, USA en ons Nederlandse pied-à -terre in de bossen van Lunteren, Gelderland. Beide huizen hebben we op ongeveer hetzelfde moment gekocht en beide huizen waren nieuw en dus zijn we begonnen met een “blank canvas.” Aangezien we in hele korte tijd van beide huizen ons thuis wilde maken, hebben we de hulp van Stock Interiors ingeroepen. Samen met Leonie en Jeroen Stock hebben we een plan gemaakt om de huizen kleurrijk en kidsbestendig aan te kleden en in te richten. Daarbij kwam nog dat we ons huis in Lunteren verhuren als we er niet zijn, dus de aankleding en inrichting moest ook tegen steeds wisselende gasten kunnen. Het resultaat is meer dan geweldig. De creatieve en zeer praktische adviezen van Stock Interiors hebben geleid tot twee zeer verschillende warme huizen waar we ons allemaal thuis voelen. We zijn uitermate tevreden over de begeleiding van Stock, we hebben hen de sleutel gegeven en zij hebben het plan tot in de puntjes uitgevoerd. Inmiddels zijn we vier jaar verder en staat ons Amerikaanse huis te koop, ons volgende huis wordt weer een Stock Project.”

"Stock Interiors houdt niet van het geijkte"

Coraline & Ard Krak – Schaafsma, Naarden VestingHenskens, Amsterdam

“Stock Interiors houdt niet van het geijkte. Humor, originaliteit en subtiliteit vertalen zij probleemloos in een persoonlijk advies.”

"Getipt door een vriendin"

Corinne Bierman, Naarden Vesting

“Getipt door een vriendin, meldde ik mij bij Stock Interiors. Mijn zojuist van brand herstelde vestinghuis miste ‘het’ nog. Mijn huis moest licht zijn en gezellig, maar ik zocht naar extra creativiteit en spanning. Zij begrepen wat ik bedoelde en hebben mij, dat had ik immers zelf gewild, daar waar nodig over de streep getrokken wanneer ik bedenkelijk keek. Het vertrouwen dat zij hadden in hun eigen voorstellen boezemde mij weer vertrouwen in, en naar bleek met alle recht. Met een ongelofelijk gevoel voor kleur en durf hebben zowel Leonie als Jeroen mij geholpen, en mij ook nog het idee gegeven dat ik mijn eigen huis zelf heb ingericht…. Jammer dat het klaar is, want het waren meer dan inspirerende bezoeken. Ik ga nog even door!”

"Met veel passie en doorzettingsvermogen"

Koninklijke Vopak N.V., Tjeerd Wassenaar , Rotterdam

“Stock Interiors heeft ons begeleid bij het Turn Key opleveren van een appartement in de Westerlaan Toren in Rotterdam. Een “Guesthouse” dat een visitekaartje van het bedrijf diende te weerspiegelen met een internationale uitstraling. Stock heeft de gave kwaliteit en prijs goed in balans te houden. Met veel passie en doorzettingsvermogen is het project afgerond en opgeleverd naar tevredenheid. Altijd goed oog gehouden voor de wensen van de klant zonder de eigen creatieve mening uit het oog te verliezen. Stock bedankt!”

"Een huis met veel warmte en sfeer"

Florence & Joost de Jong-Luneau, Zandvoort

”Komend uit een sfeervol jaren 30 huis, was het een grote stap voor ons naar een groot nieuwbouw huis. Wij waren erg gecharmeerd van de ruimte, maar zochten nog naar sfeer. Zelf hadden wij geen rust en tijd om ons te verdiepen in allerlei kleuren, stoffen en meubels. Vanaf het eerste contact met Leonie en Jeroen was de klik er; iets wat zeker nodig is om samen een thuis te creëren. Wij werden door Leonie en Jeroen uit onze comfortzone getrokken, best spannend maar wij vertrouwden erop dat zij goed begrepen wat wij wilden en gingen de uitdaging aan. Een groot succes. Een huis met veel warmte en sfeer, waar wij iedere dag van genieten! Heel Stock Interiors heeft ons fantastisch geholpen. Er werd adequaat gereageerd en niets was teveel gevraagd.”

"Mijn huis is een reflectie geworden van wie ik ben"

Nada van Nie, Amsterdam

“Mijn huis is een reflectie geworden van wie ik ben, en daar ben ik Leonie heel erg dankbaar voor. Zij kijkt als geen ander naar wie je werkelijk bent… Mijn huis is dan ook mijn kasteeltje, waar ik me veilig voel en mezelf kan zijn!”

36 - Referenties4

"Overspoeld met creatieve ideeën"

The Changery, Amsterdam

“Een nieuw kantoor, met veel ruimte, hoe richten we dat dan smaakvol en professioneel in? Zeker met al onze verschillende smaken en ideeën! Geen makkelijke klus. Zeker niet in alle drukke agenda’s. Na een eerste verkennend gesprek werden we overspoeld met creatieve ideeën van Stock Interiors. En ook als het budget het even niet toeliet, kwam het Stockteam met een betaalbaar alternatief. Mooi hoe jullie steeds weer bleven zoeken totdat het klopt. We zijn ongelooflijk blij met het resultaat, trots op ons eerste echte nieuwe kantoor! Dank voor jullie tomeloze inzet, enthousiasme en vakmanschap! En dank dat jullie ons op de juiste momenten terugfloten…”

"Stock staat voor creativiteit, kwaliteit en professionaliteit"

Dewi & Frank Koster – Achwarizmi, Amsterdam

“Vanaf de eerste keer dat wij met het team van Stock Interiors hebben samengewerkt hebben ze ons verbaasd met het enorme scala aan diensten dat zij leveren. Of het nu ging om gordijnen, behang, lampenkappen, nieuwe bekleding van de stoelen, het is allemaal mogelijk en nog veel meer. We zijn ongelooflijk blij met de uitstraling van ons huis, wat voor een groot deel te danken is aan hun deskundig advies. Stock Interiors staat dan ook wat ons betreft voor creativiteit, kwaliteit en professionaliteit. Een absolute aanrader!”

"We zijn nog iedere dag blij"

Emilie Buise & Gijs Groenevelt, Amsterdam

”We hebben tweeënhalf jaar moeten wachten op ons nieuwbouw appartement in Oud West. Dat maakte het voor ons nog belangrijker om er echt iets van te maken. Maar hoe richt je een appartement in wat je nog niet eens kan gaan bekijken? Daar schoot Stock Interiors ons te hulp. Want op basis van tekeningen en de ruwe bouw hebben we samen bedacht hoe we van een nieuwbouw appartement een gezellig huis konden maken. Wat ons betreft is het helemaal gelukt. Door te kiezen voor verschillende soorten behang en gordijnen zijn er verschillende hoeken en ruimtes ontstaan. We zijn nog iedere dag blij met de keuzes die we door Stock hebben durven maken.”

"Hun ogen zagen dingen die ik niet zag"

Ilona Molhuysen, Amsterdam

"Wat ben ik blij dat ik de expertise van Jeroen en Leonie heb ingeroepen. Hun ogen zagen dingen die ik niet zag. Door hun ideeën en inzicht heb ik stoffen en verschillende soorten behang uitgezocht, die ik zelf nooit had durven uitkiezen. Hun enthousiasme en ervaring tillen je naar hoger artistiek niveau. Zonder voorbij te gaan aan de wensen en stijl van de klant, weten ze je net een stapje verder te laten gaan. Hun gevoel voor kleuren, textuur, ruimte-indeling en sfeer, gecombineerd met een heel groot inlevingsvermogen in de klant."

"Vernieuwde & chique uitstraling"

Vooges Strand, Mischa & Rolf Vooges, Zandvoort

“Als trouwe klanten kenden Leonie & Jeroen onze strandtent goed. Ze voelden goed aan welke richting we op wilden toen we het één en ander wilden aanpassen. We dachten dat we niet zo makkelijk te helpen waren omdat we zelf heel goed weten wat we willen en ons budget niet heel groot was… Maar uiteindelijk is toch gebleken dat de kennis & creativiteit van Stock ons wel degelijk de goede richting in hielp. Resultaat: een goede, vernieuwde & chique uitstraling zonder tuttig te zijn met prachtige nieuwe verlichting en behang. Thanks Stock Interiors!”

"We zijn telkens weer verrast"

Ditri & August Deutman – Zandstra, Oeffelt

“Wij zijn vaste klanten van Stock Interiors en blijven terugkomen om ons huis nog mooier te maken. Van een benedenverdieping in Amsterdam tot onze huidige boerderij uit 1880, we zijn telkens weer verrast van het inlevingsvermogen van Leonie, Jeroen en Jet. Ze hebben aan een half woord genoeg om precies het juiste advies te geven of je toch even aan het denken te zetten over hetgeen je eigenlijk al bedacht had. Dan ga je helemaal blij weg als je zeker weet dat dit is wat je wilt. Maar eigenlijk begint het dan pas. Jeroen komt opmeten, houdt je heel erg goed op de hoogte van de tijdslijn en wanneer deze wijzigen en de uiteindelijke afhandeling wordt ook perfect gedaan. Je begrijpt het al, wij kunnen Stock Interiors alleen maar van harte aanbevelen!”

"We zullen blijven komen!"

Minta & Daan van der Pluijm – Dekker, Bussum

”Jeroen en Leonie hebben ons fantastisch geholpen. Wij dachten dat ons huis bijna af was en nauwelijks meer hoefde te veranderen. Echter, op een heel subtiele wijze hebben zij door een aantal nieuwe kleuren en stoffen te introduceren een geheel nieuwe en fantastische sfeer in ons huis gecreëerd. Leonie en Jeroen zijn hierbij zeer doeltreffend te werk gegaan, hielden rekening met het budget en kwamen erg snel met goede ideeën. We zullen blijven komen!”

"Stock Interiors verstaat hun vak"

Jan Snel BV, Jos Dekker, Montfoort

"Jan Snel is één van de koplopers op het gebied van flexibel bouwen. Jan Snel concentreert zich onder andere op hotelbouw ten behoeve van internationale markten die snel ontwikkelen en waar vaak huisvesting en infrastructuur gevraagd worden om de snelle groei te ondersteunen. Voor dit marktsegment heeft Jan Snel, Stock Interiors gevraagd een mock-up hotelkamer in te richten. De opdracht was om in een zeer beperkte tijd een eigentijdse, cultuuronafhankelijke, moderne doch rustige ambiance te creëren. Stock Interiors heeft onze wensen en eisen naar volle tevredenheid kunnen vertalen naar een voortreffelijke hotelkamer. Stock Interiors verstaan hun vak; ze werken snel, zorgvuldig en snappen snel de essentie van de opdracht. Dit zijn belangrijke kernwaarden in de bouw. Tevens is het hen gelukt een eigen kleur en identiteit te geven aan de hotelkamer."

"Aan een half woord hebben ze genoeg"

Phila & Jochem Kentgens – Hoenson, Amsterdam

“Na een langdurige verbouwing konden we eindelijk beginnen met het ‘bewoonbaar’ maken van ons huis. Leonie heeft telkens aan een half woord genoeg, iets wat een verademing voor mij was. Zij vertaalde mijn tekstflarden naadloos in prachtige, gewaagde ideeën en ondanks dat ik uitgeput was kreeg ik in de winkel telkens weer bakken energie om er iets moois van te maken. Gordijnen, behang, het is allemaal prachtig geworden en ben ontzettend blij met de hulp van Stock.”

"Leonie en Jeroen waren mijn engelen"

Micky Hoogendijk, Amsterdam

“Leonie en Jeroen waren mijn engelen toen ik verhuisde naar mijn prachtige 17de eeuwse statige pand aan de Keizersgracht. Met veel enthousiasme, aandacht en liefde gaven ze de juiste adviezen voor de mooiste gordijnen die het zonlicht in mijn woonkamer nog zachter maken. En zochten we samen naar de meest sexy grijstint voor het behang in mijn eetkamer waar mijn hele kunstcollectie prachtig bij uit zou komen. Het plezier dat ze me gaven tijdens de inrichting van mijn nieuwe huis zal ik niet snel vergeten. Heerlijke mensen met een prachtige smaak. Advies en afhandeling waren top. Een aanrader als je huis je wat waard is.”

"Elke dag genieten wij van ons nieuwe interieur"

De heer en mevrouw Meijers – Benninga, Amsterdam

”Enige jaren geleden wachtend bij het stoplicht werd mijn nieuwsgierigheid al meerdere malen getrokken door een nieuwe winkel met een enorm leuke etalage vol mooie spullen. Snel de auto geparkeerd en een bezoekje gewaagd. Eenmaal binnen werd ik zó enthousiast te woord gestaan en met veel geduld geadviseerd door de net gestarte Leonie dat er snel een afspraak werd gemaakt. Het enthousiasme van beide zijden is alleen maar toegenomen en het resultaat is fantastisch. Ons huis heeft een metamorfose ondergaan en elke dag genieten wij van ons nieuwe interieur. Jeroen en Leonie staan altijd voor je klaar, denken mee en komen hun afspraken stipt na.”

"Het resultaat is verbluffend"

Jet & Floris Jan Bovelander – Hamburger, Bloemendaal

"Leonie en Jeroen hebben ons zeer goed geholpen bij de keuken en eetkamer van ons nieuwe huis. De keuken helemaal geworden wat we wilden. Voor de eetkamer adviseerden zij een stevig behang, iets wat wij zelf nooit gekozen zouden hebben. Het resultaat is verbluffend, de kamer heeft een zeer gezellige en stijlvolle uitstraling. Wij zijn er heel erg blij mee!"

"Goed luisterend naar onze wensen"

Lidewij & Arne Gast – Hesselink, Bussum

“Leonie en Jeroen van Stock Interiors hebben een fantastisch gevoel voor sfeer en kleur dat zij weten te combineren met praktisch kind- en budget vriendelijk inzicht. Goed luisterend naar onze wensen en ideeën hebben zij ons geholpen keuzes te maken in het enorme aanbod van stoffen, behang en verf waar we nu 2 1/2 jaar na onze verhuizing nog steeds heel gelukkig zijn!”

"Leonie en Jeroen zijn top-vakmensen"

Familie Luecke – Slappendel, Bloemendaal

“Leonie en Jeroen zijn top vakmensen. Dankzij hen liep ons verbouwproject als een gestroomlijnde machine en hebben wij ons huis driedubbel zo mooi kunnen maken als we hadden gedacht. Van begeleiding bij het hardcore breek-, sloop- en tegelwerk tot verfijnde adviezen over kleuren en stoffen: we konden dag en nacht op hen rekenen. Zowel tussen het stof en puin bij de verbouwing als in hun prachtige interieurwinkel zijn Jeroen en Leonie op hun best. Deze twee met organisatietalent, stijl en oneindig veel ideeën zijn onmisbaar!”

"Dan wil je weer met een kamer aan de slag"

Edmond en Gwen Alblas-Mommersteeg, Loenen

"In Loenen aan de Vecht werd ik staande gehouden door een vriendelijke man in een auto, bestickerd met “Stock Interiors”. Hij vroeg mij de weg. Mijn oog viel op een enorme “kleurenzee” aan gordijnen, lampenkappen, etc. in de achterbak. Dit bleek Jeroen Stock te zijn die op weg was naar een klant voor de inrichting van hun nieuwbouwwoning in Loenen aan de Vecht. Thuis aangekomen bekeek ik de website. Heel veel kleur, rijke stoffen, warme behangen, etc. Al snel volgde een eerste afspraak. Op dat moment waren wij zelf in de laatste ontwerpfase van onze nieuwe ark. Op dezelfde plek bewoonden wij een oude, knusse ark. Heel klassiek, niet te vergelijken met het moderne ontwerp van onze nieuwe waterwoning. We waren eruit dat de nieuwe ark een modern jasje moest krijgen met een warm interieur. Met Stock Interiors wilden wij graag aan de slag. Al snel zaten wij bij Leonie en Jeroen aan tafel en was er een klik tussen hen en ons. Zij gaven ons tips die al tijdens de bouw meegenomen konden worden, wat ten goede kwam aan het eindresultaat. Dit zijn dingen die je in een later stadium niet meer kunt doen. De meerwaarde van Stock Interiors zit hem in het totaaladvies, hun stijl, eerlijkheid en persoonlijke benadering. Hun dienstverlening gaat verder, ook nadat de factuur is betaald. Inmiddels wonen wij in onze nieuwe ark en genieten dagelijks van het resultaat. De samenwerking met Stock is niet beëindigd. Met veel plezier lopen wij geregeld bij Stock Interiors naar binnen. Iedere keer is het weer een genot om de “kleurenzee” te mogen aanschouwen. En dan ineens wil je weer met een kamer aan de slag…"

"Ons kantoor ziet er fantastisch uit"

E-LAW advocaten, Owners, Barbara Doull & Emily Roest, Amsterdam

“Veel dank voor jullie werk ten aanzien van de inrichting van ons kantoor. Mede dankzij de inspanningen van het Stock Interiors team, ziet ons kantoor er fantastisch uit en werken we er iedere dag weer met veel plezier!”

"Zij hebben ons fantastisch advies gegeven"

De heer en mevrouw Moolenburgh – Leeuwenberg, Bloemendaal

“Omdat wij Leonie al jaren kennen als de vriendin van onze dochter en al eerder haar huis en bedrijf in Amsterdam hebben bewonderd vonden wij het vanzelfsprekend om haar om advies te vragen toen wij onze beneden verdieping gingen verbouwen. Van het begin af aan voelden Leonie en ook Jeroen precies aan wat wij vaag in ons hoofd hadden en wilden ons zeker niets opdringen. Zij hebben ons fantastisch advies gegeven en wij zijn heel blij met het resultaat en de persoonlijke, warme begeleiding.”

"Gewoon even koffie gaan drinken bij Stock"

Stephanie & Marco van der Hulst – Rueb, Naarden

”Het Stock Interiors team heeft ons met veel vakkennis en begrip voor onze wensen begeleid met het stofferen van ons nieuwe huis. Stapje voor stapje. Vaak zelfs met het advies om even te stoppen en eerst te gaan leven met hetgeen gedaan is om vervolgens weer terug te komen en een volgend project op te pakken. Geen standaard advies voor altijd maar de duurste stoffen en materialen maar een persoonlijk contact met enorm veel liefde voor het vak en voor ons als klant. Geen tijd verspillen met interieur winkels in en uit slenteren, maar gewoon koffie gaan drinken bij Stock! Wij verheugen ons weer op onze volgende afspraak.”

"We genieten nog van de mooie spullen van Stock"

Jaina & Freek Padberg – Bührmann, Amstelveen

"Je kent het wel, je hebt je hele huis verbouwd en dan zit je daar in die mooie lege ruimte en mag je het gaan inrichten. We zagen het niet zo zitten om ieder weekend op de meubelboulevard rond te hangen om vervolgens bij de Ikea te eindigen. We werden door vrienden getipt over Stock Interiors. We kwamen voor stof voor kussens op de inbouwbank en vertrokken met behangrollen, blinds, gordijnen, eetkamerstoelen en een nieuwe bank. Nooit gedacht dat we daar zoveel leuke spullen konden krijgen. Leonie nam uitgebreid te tijd om met ons mee te denken, pakte meteen de tekeningen van het huis erbij en kwam met een totaal plan. Zelfs het kinderstoeltje en de barkrukken kregen een face lift. Nu een jaar later genieten we nog iedere dag van de mooie spullen van Stock Interiors."

"Een heerlijke sfeer in ons huis"

Nicole & Peer Besselaar – Maarsen, Amsterdam

“Na een lange verbouwing was het tijd om ons huis in te richten. Met een passie voor kleuren en mooie stoffen stapte ik Stock Interiors binnen. Ik zag veel mooie stoffen maar hoe moeten we een balans krijgen in ons nieuwe huis? Het was een verademing om alleen maar aan te geven wat ik mooi vond. Het advies van Leonie en Jeroen heeft mij verleid tot keuzes die ik alleen nooit zou durven maken, maar welke heeft geleid tot een heerlijke sfeer in ons huis. Met veel zorg en oog voor precisie heeft het team van Stock Interiors alles geregeld. We zijn van A tot Z op een zeer prettige en professionele wijze begeleid en zijn tot de dag van vandaag gelukkig dat we Leonie en Jeroen hun, voor ons soms baanbrekende ideeën hebben laten uitvoeren.”

"Groot gevoel voor originaliteit, stijl, kleur en sfeer"

Anouk & Tjeerd Wassenaar – Reitsma, Bussum

“Stock Interiors heeft ons sinds de opening in het voorjaar van 2005 naar grote tevredenheid geholpen met de inrichting en aankleding van ons huis in Bussum. Sindsdien komen wij graag terug bij Leonie en Jeroen Stock vanwege hun groot gevoel voor originaliteit, stijl, kleur en sfeer en zeker ook vanwege de uitstekende service en de kwaliteit die zij afleveren.”

"Geworden als we hadden gedroomd"

Cook A Dream , Chief Dream Maker and Share Holder, Ulrike Burger – Bruijs, Amsterdam

”Als klein startend, creatief bedrijf betrokken we enige tijd geleden in een geweldig pand. In ons hoofd zaten een aantal ideeën zoals welke sfeer het kantoor zou moeten uitstralen. Om onze ideeën te vertalen in kleuren en meubels hebben wij contact opgenomen met Leonie en Jeroen, die al onze ideeën wisten te realiseren. Met simpele ingrediënten is de uitstraling van ons kantoor precies zo geworden als we hadden gedroomd. Elke dag weer worden we blij van deze inspirerende omgeving. Dus ons advies: Als ook jij een woondroom wil ‘koken’ ga dan snel naar Stock Interiors!”

"Beter gelijk naar Stock Interiors kunnen gaan"

Dermatologisch Centrum Wetering, Mw. dr. R.M.A. Krijnen – dermatoloog, Amsterdam

”Voor onze praktijk hadden we een specifiek concept voor ogen. Wij gingen naar Stock Interiors voor wandbekleding. Jeroen had opvallend snel in de gaten wat de bedoeling was en adviseerde ons zeer goed. We krijgen vaak complimenten over het behang. Hij adviseerde ons ook nog kleuren voor het houtwerk, waar we aanvankelijk niets mee deden. Na lang zoeken (elders) vonden we eindelijk de ideale kleur, bleek dit de kleur te zijn die hij ons geadviseerd had. Achteraf bezien hadden we beter gelijk naar Stock Interiors kunnen gaan.”

"Een oase van sfeer en rust"

Noordwijkse Golfclub, Het Bestuur, Noordwijk

“Als een van de mooiste golfclubs van Nederland ontvangen wij veel bezoekers. Onze clubzaal is door Stock Interiors gerenoveerd. Er is door hen een oase van sfeer en rust geschapen met kleuren die heel goed passen bij onze ligging in de duinen. Wij zijn erg enthousiast! Leonie en Jeroen zijn bovendien fantastische mensen die zich op een geweldige manier inzetten!”

"Chique maar niet over de top"

Sterc arbeidsrecht advocaten, Amsterdam

“Stock Interiors heeft ons (advocaten)kantoor ingericht. Wij werken in een persoonlijke setting in een oud pand. Voor ons is de inrichting van Stock bijna “thuiskomen” en onze cliënten zijn onder de indruk van de uitstraling die ons kantoor heeft en hoe goed die bij ons past. Stock speelde makkelijk in op de advocatuur en de uitstraling die wij voor ogen hadden. Daar staat tegenover dat ze hun eigen expertise en creativiteit niet prijs geven, waardoor je een integer, maar toch sexy resultaat bereikt. Het is chique zonder over de top te zijn. Het is zakelijk, maar wel toegankelijk en uitnodigend. Het is een advocatenkantoor, maar dan wel met lef. En Stock zorgt voor één geheel. De kracht van Stock is prioriteiten stellen. Stock gaf ons pro-actief mee wat dan (voorlopig) niet te doen en wat wel al meteen te doen. Met trots kunnen wij zeggen: this is from Stock, dank!”

"Met minder nemen ze geen genoegen"

Lieke Stroeve, Amsterdam

“Leonie en Jeroen zijn zeer betrokken, en gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat je als klant iets kiest dat echt bij je past, maar dat toch ook zorgt voor een uitdagend en verrassend resultaat. Met minder nemen ze gewoon geen genoegen. Ik vertrouw dan ook zeer op hun oordeel. Als ik in de winkel kom krijg ik altijd het ultieme feel good gevoel. Het hele team is hartelijk en gastvrij.”

"Echte toppers op hun vakgebied"

Makelaarskantoor Carla van den Brink, Owner, Pieter Joep van den Brink, Amsterdam

“Wij als makelaarskantoor hebben een zeer belangrijk visitekaartje namelijk de uitstraling van ons eigen pand. Toen ons kantoor toe was aan een upgrade hebben we gekozen advies te vragen aan echte toppers op hun vakgebied. Leonie en Jeroen hebben met hun professionele maar zeer persoonlijke advies en uitvoering er voor gezorgd dat onze huisvesting helemaal voldoet aan onze verwachtingen en dat van onze klanten. Als makelaar weet ik dat mooie panden goed verkopen en dat je eigen huisvesting er dus perfect uit moet zien!”

"Familiehuis met eigen elementen"

Josje en Ralph Jan van der Ham - Berends

“Met veel energie, liefde en aandacht heeft Stock ons nieuwe huis tot een waar familiehuis omgetoverd, waarin elk gezinslid zijn eigen elementen kan terugvinden: stoer en praktisch, maar ook vrouwelijk, warm en elegant. Ook dankzij de bouwbegeleiding door Stock zijn we vlekkeloos door een langdurige verbouwing heen gefietst, iets wat ons heel veel rust heeft gebracht met drie kleine kinderen en drukke banen. Altijd was er ruimte voor ‘meedenken’, maar ook werden we geprikkeld om het net even anders te doen dan we zelf zouden hebben bedacht. En dat is precies waar Stock zo goed in is: de grenzen verkennen en net even buiten je eigen comfort zone met echt een fantastisch resultaat! Ons huis is nu een feestje met dank aan Leonie & Jeroen, het hele Stock team en Michelle in het bijzonder!”